Novatel mifi 6620L 3G wifi роутер

Номер оголошення 95534

Опис

Кардинальне нововведення в сфері інтернет технологій, 3g роутер Novatel MiFi 6620L виготовлений, як і його попередник, з сучасного зносостійкого матового пластика, м'якого і приємного, не ковзає в руках. Мобільний корпус з фронтальним екраном оснащений сенсорним дисплеєм, що відображає всю необхідну інфу (заряд батареї, якість сигналу, парні пристрої та інше) підкреслює зручність використання агрегату.

Меню роутера виконана в стилістиці, зрозумілою без знання англійської мови з відповідними схематичними індикаторами. Пристрій Novatel MiFi 6620L оснащений роз'ємами USB, підключення зовнішньої антени, можливістю одночасної активації від 5 до 15 користувачів.


Представлений девайс функціонує у форматах CDMA ( підтримка в Україні - Інтертелеком та PeopleNet), GSM/UMTS (МТС, Київстар, Лайф, ТриМоб), 4G (на даний момент в Україні не активний).


Особливою відзнакою Novatel 6620 є режим роботи акумулятора. Батарея здатна безперебійно виконувати свої функції після повного заряду протягом 20 годин з максимальним навантаженням.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Інформакс - оголошення України | Додати оголошення безкоштовно! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Інформакс - оголошення України | Додати оголошення безкоштовно!