Компресори Jun-Air
Компресори Jun-Air
Компресори Jun-Air
Компресори Jun-Air

Номер оголошення 280191

Опис

Компресори JUN-AIR – це товар, який неперевершено зарекомендував себе на ринку обладнання для нагнітання повітря. Ця торгова марка є основним постачальником на світовому ринку безшумних компресорів. В каталозі фірми AMTH Ви можете вивчити весь асортимент даної категорії. У нас є безмасляні і масляні компресори, а також всі комплектуючі до них.

Що стосується області застосування, то вона досить широка, активно використовують у медицині (клініках), харчової промисловості, транспортної, наукової діяльності і т. д. Безшумна робота, легкість в експлуатації, просте обслуговування і ефективна робота – це кілька з величезного переліку позитивних якостей цих компресорів. Купити компресор JUN-AIR за ціною від виробника можна тільки у нас.

Ми надаємо річну гарантію на обладнання Jun-Air. Наші спеціалісти готові провести консультації з технології застосування обладнання, виконати сервісне обслуговування, ремонтні роботи та надати інформаційну підтримку.

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Інформакс - оголошення України | Додати оголошення безкоштовно! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Інформакс - оголошення України | Додати оголошення безкоштовно!