Продаж готових фірм ТОВ, ІП | Карти, ЕПС, Акаунти | в наявності

Номер оголошення 458665

Опис

Вітаю всіх користувачів. Послуги представлені нижче, відкривають перед Вами простори безмежних можливостей:

Наш сервіс надає послуги з продажу та виготовлення: ТОВ, ІП, Банківських карт, ЕПС, Акаунтів, відео і селфи для облікових записів.

Коротко про Нас і наших правилах роботи.

Успішно закріпившись на ринку, вздовж і впоперек вивчивши всі нюанси даної сфери діяльності, ми з гордістю можемо повідомити про те, що наш матеріал є одним з кращих, так як ми ретельно відбираємо холдерів, відсікаючи все те, що може негативно позначитися на нашій роботі.

За час роботи ми зарекомендували себе як еталон якості і надійності. Маємо величезний досвід у багатьох сферах. До кожного покупця індивідуальний підхід та гнучкі умови співпраці. Звертаючись до нас ви можете бути впевнені, що ви отримаєте краще співвідношення ціни і якості.

У нас ви завжди знайдете фірми як з н/з так і без +карти і епс наступних банків:

Альфа-Банк, Ощадбанк, WebMoney, ВТБ24, Qiwi Visa Wallet, Райффайзен Банк, WestStein, ePayService, Російський Стандарт, Neteller, Промзв'язок Банк, N26 Bank, Skrill, Хоум Кредит Банк Тінькофф, Yandex Money, LeoPay, Payoneer, ПриватБанк та інші.

Так само сервіс може виготовити ТОВ, ІП, Картку будь-якого банку або ерс під ваше замовлення. Ціни обговорюються індивідуально. Актуальне наявність фірм, карт, епс завжди можна уточнити за контактами!

Що ми пропонуємо?

Кращі комплекти. Без м'ятих документів і написів від руки. Кожен комплект містить всю необхідну інформацію в зрозумілому і зручному вигляді.

Відповідальний підхід. Ми завжди беззаперечно виконуємо взяті на себе зобов'язання. Якщо виникають проблеми, ми зобов'язуємося повідомити Вас заздалегідь.

Як ми працюємо?

Персональний підхід. Враховуємо ваші завдання і пропонуємо оптимальні рішення. Завжди готові домовлятися і йти на зустріч.

ТОВ, ІП, Карти, ЕПС готові до роботи. Ми ретельно перевіряємо і готуємо матеріал, перш ніж відправити його Вам. Матеріал завжди проходить комплексну перевірку кілька разів.

Настійно рекомендую, перед кожною покупкою підтверджувати реквізити через E-mail адресу.

Доставка:

Шануємо Ваш час. По Мск доступно забрати в день замовлення кур'єром (так само за домовленістю можливо передати через таксі і т. д). Рф, Снд, Укр, Світ відправка протягом 24-х годин. Всі стандартні способи і ще пара нестандартних.

Пошта: sto1business@gmail.com (✪ Основний ✪)

Пошта: exspert.company@gmail.com (✪ Резервний ✪)

Skype: exspert.company

Telegram: @sto1biz (✪ Основний ✪)

Telegram: @BIZFIRM (✪ Резервний ✪)

Посилання на Сайт за запитом.

Прошу звернути увагу в Telegram є ФЕЙКИ у нас немає Каналів, Support, Bot, і т. п звіряйте username. Рекомендую робити підтвердження через вище зазначені пошти, що ви не помилилися і потрапили саме до нас в телеграм

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Інформакс - оголошення України | Додати оголошення безкоштовно! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Інформакс - оголошення України | Додати оголошення безкоштовно!