"DREAM Hostels"

Номер оголошення 442420

Опис

Колектив DREAM Hostels є мрійниками, так як завжди намагається максимально наблизити Ваші мрії до реальності, створюючи для цього хостели в Братиславі, Варшаві, Києві, Львові і інших хороших містах. У нас Ви побачите самі оптимальні умови житла: гаряча вода, швидкісний інтернет, обслуговування кімнат у будь-який час, праска, ортопедичні матраци, можете платити карткою, пральні машини, кава, чай і навіть оренда сучасних ноутбуків для гостей. Приїхавши до нас, ви відчуєте домашній затишок і точно не пошкодуєте. Інтер'єр приємно порадує, а ціна здивує своєю доступністю. Приємний штат допоможе Вам з будь-яким питанням. Бажаєте покататися на велосипеді і подивитися всі визначні пам'ятки міста? Або хочете замовити автомобіль? За невисоку оплату, ми все організуємо.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки
Елена Владимировна : Отличные хостелы! Чистые и уютные! Уже два раза у них останавливалась и самые положительные эмоции!

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Інформакс - оголошення України | Додати оголошення безкоштовно! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Інформакс - оголошення України | Додати оголошення безкоштовно!