Інтернет-магазин срібних ікон

Номер оголошення 742453

Опис

Інтернет-магазин "Silvero" на даний момент є одним із найбільших дистриб'юторів срібних ікон в Україні. Ми реалізуємо ікони відомих у всьому світі виробників "Silver Axion" та "Prince Silvero", пропонуємо нашим покупцям вибрати для себе найкращий варіант серед срібних зображень різних розмірів, форм, кольорів та оздоблення. Також у нас Ви знайдете цікавий асортимент срібних фоторамок, картинок, фотоальбомів, іграшок та інших цікавих аксесуарів на будь-який смак.

Для створення ікон, які ми пропонуємо, використовується срібло 925 проби, а також позолота, емаль та спеціальне високоякісне покриття, що забезпечує довговічність та чудовий естетичний вигляд кожної ікони на багато років. Лики святих та біблійні сюжети, зображені на срібних іконах, відповідають багатовіковим іконописним традиціям та копіюють відомі шедеври іконопису у сріблі з високою точністю. У нас Ви знайдете як православні грецькі ікони, так і образи в італійському стилі чи католицькі ікони.

Сайт: https://silvero.com.ua/italijski-ikony

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Інформакс - оголошення України | Додати оголошення безкоштовно! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Інформакс - оголошення України | Додати оголошення безкоштовно!