Культиватор передпосівної з катком КНВО-4

Номер оголошення 414484

Опис

Культиватор передпосівної з катком КНВО -4х метровий, 3-х рядний з S стійкою. Є навісні культиватори КНВО-4 і причіпні КППО-4. Можлива комплектація культиватора з катком і пружинними боронами; з катком або пружинами. Суцільні культиватори з катком і пружинами КНВО-4 навісний, КППО-4 пріцепной.Культіватор КНВО-4 або КППО-4 з пружинно зубової бороною і катками, Культиватор з катком КППО-4 причіпної ЦІНА культиватора з катком і пружинами КНВО-4 навісний, суцільний культиватор КНВО-4, трьохрядовий культиватор з катком КППО-4, культиватор суцільної навісний КНВО-4 посилений трьохрядний, культиватор суцільного обробітку купити, культиватор з катком причіпний КППО-4 в Україні, культиватор КНВО-4 з пружинами.

Є доставка по Україні. Можливий розрахунок готівковий і безготівковий з ПДВ. Без передоплат.

Культиватор призначений для суцільної культивації грунту, а також для передпосівної обробки. Може працювати по необробленої стерні. Конструкція рами і робочих органів дозволяють культиватора дуже якісно і рівномірно обробляти і вирівнювати верхній шар грунту на глибину 5-15 см. Особливо треба відзначити ефективне протиерозійне вплив агрегату на оброблювану поверхню поля. Конструкція культиватора дозволяє збільшити ресурс роботи деталей культиватора. Захисні механізми перешкоджають розриву рами і пошкодження робочих органів при зіткненні в землі з камінням або плитняком. Культиватор КНВО 4 / КППО-4 виконує відразу кілька операцій за один прохід, дозволяючи тим самим домогтися економії паливно-мастильних матеріалів, а також амортизації і робочого часу трактора.

Доставимо в ваше господарство в найкоротші терміни без передоплати! Розрахунок готівковий безготівковий з ПДВ

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Інформакс - оголошення України | Додати оголошення безкоштовно! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Інформакс - оголошення України | Додати оголошення безкоштовно!