Обігрівальні комплекси від європейського бренду Иммергаз UA
Обігрівальні комплекси від європейського бренду Иммергаз UA
Обігрівальні комплекси від європейського бренду Иммергаз UA
Обігрівальні комплекси від європейського бренду Иммергаз UA
Обігрівальні комплекси від європейського бренду Иммергаз UA
Обігрівальні комплекси від європейського бренду Иммергаз UA

Номер оголошення 384039

Опис

Зараз тримає лідируючі рядка в каталозі газової техніки та систем опалення в цілому.

Котли газові для опалення Иммергаз Україна - типи

ТМ Иммергаз виготовляє газові котли опалення, які діляться на багато різних видів і типів. За способом підключення котли опалення сортуються на:

По різновиди димоходу, котли газові виконуються декількох видів:

  1. котел звичайний - відкрита камера згоряння, природна витяжка;

  2. турбокотел - це котел має закриту камеру згорання, в якому витяжка здійснюється з допомогою турбіни, насильно, через димовідвід.

Опалювальні газові котли Иммергаз випускаються як з 1 контуром, так і 2-контурними. В добавок, є черговий тип газового котла - конденсаційний газовий котел Иммергаз. Але про даному котлі поговоримо окремо. Подивимося, у чому відмінність між двоконтурними і одне контурними газовими котлами. Все просто. Двоконтурний газовий котел, в порівнянні від газового котла одноконтурного, має можливість виробляти гарячу воду.

Газовий конденсаційний котел опалення Иммергаз

Як і у не конденсаційного котла опалювального джерелом тепла для газового конденсаційного котла використовується скраплений газ природний. Як правило для житла застосовують газ природний, у той час як скраплений ж більшою мірою в промзоні.

Які розрізняється має конденсаційний газовий котел Иммергаз від стандартного?

На відміну від не конденсаційного, заводи борються з конденсатом, який виділяється при функціонуванні, а конденсаційний, навпаки, зберігає конденсат , що значно збільшує ККД. При згорянні елементів горіння утворюється вологість і вуглекислий газ. В результаті випаровування рідини підвищується енергія (тепло). Пар зосереджується в середині котла, віддає розгублене тепло, це вигідно діє на потужності. Завдяки цьому і склалося позначення котла - конденсаційний. На сьогоднішній день лідером серед користувачів у переліку газових котлів, є модель Эоло Стар 24 4Е. Це котел з 2-ма контурами з турбовытяжкой. За рахунок невеликих розмірів легкий у використанні, а невелика ціна визначає його підходящим для більшості споживачів.

Повітряні насоси Иммергаз

Італійський виробник Иммергаз, виробляє і теплові насоси типу MAGIS PRO (спліт), AUDAX TOP ErP і AUDAX TOP 16 ErP (моноблок). Перераховане спецобладнання має можливість функціонувати як стандартний ТН повітря/вода, так і як унікальна система обігріву і охолодження. Теплові насоси Immergas можливо з'єднувати до інтегрованим котлам, призначеним для підключення моделі AUDAX TOP ErP. Це моделі таких котлів Immergas: MAGIS VICTRIX ErP; MAGIS HERCULES ErP.

Ця техніка забезпечує основними 3-ма факторами:

  • гаряча вода для побутових потреб;

  • тепло;

  • вентиляція.

Котли опалювальні газові і ТН Иммергаз - купити, гарантія

Купити систему опалення Иммергаз можна з доставкою в будь-яке українське місто. Вся продукція, що випускається техніка має фірмову гарантію у великій мережі офіційних СЦ. Придбати, а також побачити інформаційний список техніки можна в офіційному Онлайн-магазині Иммергаз ЮА - https://immergas.kiev.ua/

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Інформакс - оголошення Києва та Київської області | Додати оголошення безкоштовно! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Інформакс - оголошення Києва та Київської області | Додати оголошення безкоштовно!