Продаж малька осетрових
Продаж малька осетрових
Продаж малька осетрових
Продаж малька осетрових
Продаж малька осетрових
Продаж малька осетрових
Продаж малька осетрових
Продаж малька осетрових
Продаж малька осетрових
Продаж малька осетрових
Продаж малька осетрових
Продаж малька осетрових
Продаж малька осетрових
Продаж малька осетрових

Номер оголошення 185830

Опис

Наш товар:
Мальок Бестера
Мальок Стерляді
Мальок Сибірського осетра
Мальок Ленського осетра
Мальок Російського осетра
Мальок гібрида Бестера
Мальок Веслоноса
А так само зарибок для ставка
Про компанію Del Mar Fish
Ми заснували Del Mar Fish в 2008 році, встановивши невелику систему УЗВ для розведення клариевого сома. Але ми не можемо похвалитися тим, що наш перший досвід вирощування клариевого сома був вдалим, так як 8 років тому практично не було доступної інформації про те, як правильно вирощувати рибу в установках замкнутого водопостачання. Через нерозуміння деяких важливих факторів, що впливають на рибу, ми погубили майже весь рыбопосадочный матеріал, який у нас був.
Але ми не збиралися здаватися. Ми усвідомили свої помилки, зробили для себе деякі висновки і взяли їх до уваги у своїй подальшій діяльності. Це те, що можна назвати досвідом та перевагами, які він дає. Через півтора року після нашої невдачі ми змогли досягти нових надихаючих результатів: у нас було 10 тисяч товарної риби – клариевого сома.
Ми продовжували розвиватися і рухатися вперед, і вже у 2010 році ми почали активно освоювати штучне запліднення риби та отримання ікри.
У 2011 році DelMarFish вперше почала продаж малька африканського клариевого сома. У цьому ж році ми вперше почали досліджувати тему розведення осетрових риб і зайнялися їх розведенням.
У 2015 році ми змогли досягти знаменного результату: ми отримали першу чорну ікру зі свого маточного стада осетрових.
З 2008 року наша система УЗВ збільшилася з 20 м2 до 1 000 м2. Але ми не збираємося зупинятися на досягнутому! Del Mar Fish відрізняється тим, що ми постійно розвиваємося, рухаємося вперед, вдосконалюємо свої знання, методики, а також якість товарів і послуг, які ми надаємо. На сьогоднішній день 50% нових клієнтів звертаються в нашу компанію за усними рекомендаціями від інших клієнтів.
Наш рыбопосадочный матеріал відрізняється високою якістю за рахунок того, що ми використовуємо передові технології у сфері рибництва, найкращі корми для мальків, які забезпечують їх подальший ріст і нормальний розвиток. Висока якість маточного стада забезпечує ідеальні генетичні характеристики мальків. Знезаражена вода і правильна фільтрація забезпечують стійкість імунної системи рибопосадкового матеріалу. Зарибок відрізняється високою стійкістю до різних вірусних і кишковим інфекціям.
Одним з головних переваг співпраці з Del Mar Fish є те, що ми надаємо вам професійну допомогу експертів. Наші фахівці мають великий практичний досвід в сфері рибництва. Ми надамо вам детальні консультації, які допоможуть вам досягти значних успіхів у вирощуванні і розведення промислових видів риб. Ми готові ділитися своїм досвідом і допомогти вам уникнути тих помилок, з якими ми зіткнулися на початку нашої діяльності. Вам не потрібно винаходити велосипед, наші успішні практики вже доступні для вас і вашої справи!

del-mar-fish.com

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Інформакс - оголошення Києва та Київської області | Додати оголошення безкоштовно! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Інформакс - оголошення Києва та Київської області | Додати оголошення безкоштовно!