Однокомпонентна рідка гума для гідроізоляції 1500% еластично

Номер оголошення 45226

Опис

Prime Rubber - Roller Grade, є однокомпонентним высокомодифицированным бітумно - полімерним, універсальним покриттям, яке наноситься в холодному стані валиком, кистю або методом розпилення за допомогою звичайного компресора. Професійна обробка криволінійних поверхонь при проведенні підготовчих покрівельних робіт. Застосування в приватному будівництві і ремонті: Паро – гідроізоляція фундаментів, зовнішніх і внутрішніх стін, покрівель, терас, ванних кімнат, гаражів. Обробка водостоків, водяних колекторів, штучних водойм, басейнів, резервуарів для рідин. Відновлення гідроізолюючих здібностей старих бітумних покриттів і рулонних матеріалів. Антикорозійна обробка металу, металевих конструкцій, днища автомобілів.
Це один з найбільш універсальних простих у роботі гідроізоляційних матеріалів. Широкий спектр застосування, робить цей продукт цікавим як для професіоналів, так і для любителів.
Спочатку був винайдений для обробки невеликих поверхонь, ремонту, та закладення дрібних тріщин.
Однокомпонентний продукт, готовий до використання для влаштування тонкошарового декоративного безшовного гідроізоляційного покриття, стійкого до впливу УФлучей, води. Це водна емульсія очищених нафтових бітумів, полимеровиэластомеров.
Наноситися на будь-які підстави: бетон, штучний і натуральний камінь, мармур, плитку, дерево, чорний, кольоровий та оцинкований метал, пластмаси, полістирол, скло.
Вартість: 125 грн/кг

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Інформакс - оголошення Києва та Київської області | Додати оголошення безкоштовно! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Інформакс - оголошення Києва та Київської області | Додати оголошення безкоштовно!