Канцелярські товари

Номер оголошення 471357

Опис

Інтернет-магазин OfficeTrade пропонує купити або замовити онлайн всі товари для офісу. Канцелярська продукція та аксесуари за низькою ціною з гарантією якості. Офісні приналежності сертифікованої класифікації і всілякі сучасні рішення від дорогих до дешевих аналогів. Безготівкова і готівкова система оплати покупок для фізичних або юридичних осіб з наданням повного пакету документів. Тендерне участь у державних закупівлях РК і формування цікавих комерційних пропозицій.

Популярні витратні матеріали та канцтовари для офісу такі, як папір формату A4 під брендом SvetoCopy або Снігуронька, папки реєстратори 5 і 7 сантиметрів, канцелярські скоби, скріпки, дироколи посилені, степлери і антістеплери різних габаритів, друкарські кулькові і гелієві ручки, прості олівці механічні пір'я, настільні набори для керівника та підставки органайзери з наповненням, калькулятори будь розрядності, ластики, текстовыделители, лінійки, маркери перманентні і для дощок, чекова стрічка термо-етикетки, пакувальна стрічки і прозорий худобу різної намотки, поштові конверти для грошей, шредери знищувачі, лазерні указки презентаційні.

Крім того, надаються на замовлення будь-які відомі товари канцелярського характеру не залежно від даного списку, де також можна вибрати шикарні ножі та ножиці для різання картон або папір, скріпки ручні та автоматичні, кнопки кольорові, фломастери, крейда, загальні зошити для школи, бухгалтерські книги та бланки накладні, журнали офісні, навісні дошки маркерні і пробкові, компактні фліпчарти, стікери клейкі листочки, блоки паперів, файли вкладиші, папки з файлами, пружини для палітурки, планшети ПВХ, коректори канцелярські на рідкій і твердій основі, клей олівець, записні зошити і щоденники датовані, адміністративні карти політичні і картографічна продукція.

Асортимент канцтоварів від світових постачальників брендів постійно збільшується на складі і кожен клієнт обов'язково підбере для себе якісну, а також інноваційну продукцію. Одним з таких товарів є торгова марка DELI, яка безумовно завоює серця навіть найбільш скрупульозних споживачів. Неймовірно низька вартість і чудове виконання канцелярських моделей спрямованих на великий сегмент європейського ринку.

Обов'язково надаються знижки для постійних клієнтів працюють на договірній основі та діють вигідні акції для нових. Робота з регіонами Казахстану та іншими країнами зарубіжжя за допомогою кур'єрських або поштових служб, а також транспортних компаній або фірм, що займаються логістикою. Сайт інтернет-магазину надає можливість ознайомитися з актуальними цінами в тенге включають ПДВ і завантажити оновлений прайс-лист всіх товарів для офісу або будинку.

Безкоштовна доставка придбаних канцтоварів діє тільки по місту Алмати!

http://officetrade.kz

+77273170334
+77273291501
+77273990239

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Skype: http://officetrade.kz
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Інформакс - оголошення Києва та Київської області | Додати оголошення безкоштовно! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Інформакс - оголошення Києва та Київської області | Додати оголошення безкоштовно!