Номер оголошення 755395

Опис

Пропонуємо виготовлення пружин під замовлення від українського виробника пружин, який виготовить пружини стиснення та пружини розтягнення в найкоротші терміни. Наш інтернет-магазин пружин пропонує купити пружини розтягування та пружини стиснення з наявності від 1 штуки.

Пружина розтягування та пружина стиснення — основна продукція, яку виготовляє український завод пружин. У виробника пружин можливо купити пружину в роздріб по доступній ціні в Україні. В каталозі пружин доступна пружина розтягнення для батута, культиватора, для воріт, на калитку. А також пружина стиснення до секатора, клапана, для ножного насоса, для коляски.

Виготовлення пружин в Україні від пружинного заводу виконується по кресленню пружини, по розмірах пружинки або зразку пружинного виробу. Пружини на стиск є в наявності з гальванічним покриттям, цинкуванням. Пружини на розтяг є в продажу з зацепами, вушками, кільцями.

Виробництво пружин здійснюється на високоточному пружинонавивальному обладнанні досвідченими спеціалістами по намотці пружин. Продаж пружин стиску і пружин розтягу здійснюється з доставкою по всій Україні.

Дополнительная информация на сайте btm.net.ua

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Інформакс - оголошення Херсону та Херсонської області | Додати оголошення безкоштовно! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Інформакс - оголошення Херсону та Херсонської області | Додати оголошення безкоштовно!