Високоякісні ароматизатори і концентрати Etol. Замовити

Номер оголошення 461422

Опис

Ароматизатори та концентрати виробництва провідного європейського виробника Etol. Ви будете приємно здивовані надзвичайно м'якому і приємному смаку напоїв, приготованих з використанням концентратів Etol. Концентрати додаються в спиртову суміш або горілку і не вимагають додаткової обробки. Готовий напій можна дегустувати через 3 години, але найкращий ефект досягається через три доби.

Концентрати Столичний, Сільвер, Платинум, Класичний, Шоколадний, Мигдальний, Вишневий, Вишня в шоколаді, Ірландський крем, Кавовий, Ванильно-карамельний, Святковий, Гранд, Арагвай, Добірна, Ексклюзивний, Царський, Екстракт дубовий. Концентрати Etol не знижують міцності напою, не дають осаду і сторонніх присмаків. Аналогічні натуральним концентрати: чача, граппа, текілла, мохіто, віскі, ром, текіла, джин, лімончелло, бренді, абсент, самбука, амаретто.

Смакові концентрати для горілки з фруктовими і ягідними смаками дуже популярні. Такі концентрати дозволяють облагородити смак звичайної горілки, перетворюючи її в вишуканий напій. Концентрати: персиковий, зелене яблуко, слива, гранат, журавлинний, малиновий, полуничний, чорна смородина, лимонний, на березових бруньках, медовий, аніс, манго. Насичений і красивий відтінок вашим напоям додадуть карамельний колер, колір чорна смородина (всього 15 гривень за упаковку). Будь-концентрат Etol можна придбати за 40 гривень. Діють акційні пропозиції. Швидка доставка в будь-яке місто. Телефонуйте, замовляйте.

Телефоны: +380981326777, +380991326777 (Светлана).


Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Інформакс - оголошення Івано-Франківська та Івано-Франківської області | Додати оголошення безкоштовно! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Інформакс - оголошення Івано-Франківська та Івано-Франківської області | Додати оголошення безкоштовно!