Номер оголошення 414259

Опис

На вакансію оператор виробництва автомобілів на лінії (автоконцерн Peugeot/Citroen) потрібні працівники у віці до 49 років. Підприємство ділиться на 5 частин: монтаж деталей і вузлів автомобіля на лінії, прес, лакування, контроль якості або логістика.

Тризмінний графік роботи, зміни по 8 годин. Є можливість брати надчасы і працювати у вихідні та святкові дні. По приїзду проходите співбесіду, мед. огляд і підписуєте контракт з предприятим на 3 місяці (випробувальний термін), по закінченню трьох місяців – підписання контракту на один або два роки.

Заробітна плата виплачується щомісяця 8 - 10 числа; перший місяць ЗП чистими на картку 650 євро (навчання). Другий, третій місяць після освоєння декількох робочих постів зарплата 800 - 900 євро чистими на карту. Розмір зарплати залежить від кількості нічних змін в місяць, кількості надчасов і виходу на роботу у вихідні і святкові дні, а також розміру щомісячної індивідуальної премії. Після трьох місяців роботи РЕАЛЬНО заробляти від 900 євро чистими. Є 13-та зарплата, оплачуються лікарняний, свята і відпустку.

При оформленні на роботу робочий безкоштовно отримує картку ВНП по працевлаштуванню (1,5 - 2 роки. Для довідки телефонуйте, (Viber)

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Інформакс - оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області | Додати оголошення безкоштовно! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Інформакс - оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області | Додати оголошення безкоштовно!