Ліжка двоярусні. Металева ліжко. Ліжка недорого

Номер оголошення 220590

Опис

В нинішній час швидко знайти і купити ліжка металлическиеможно в інтернеті. Пропонуються бюджетні варіанти. Різновид моделей дуже різноманітна. Реалізація продукції здійснюється від 1-ої одиниці. З питань комплектації – усе на розсуд покупця.

Двоярусні ліжка – хороший варіант розмістити більше людей і заощадити місце в кімнаті. До сітці 2-го ярусу кріпляться захищають дужки. Кріплення здійснюється болтами. Розібрати (зібрати) будь-яку модель дуже швидко. Сходи і дуги є в наявності. Форма сходів і розміри дуг різні.

Щоб правильно визначитися з вибором, краще зайти на сайт, вказаний нижче, та ознайомитися з фото металевих ліжок. Можна зробити індивідуальне замовлення на комбіновану модель, яка розбирається з однієї на 2. Якщо потрібні спинки з дерева, переважний колір краще уточнити по телефону.

Вся продукція компактна, має упаковку і транспортується в розібраному вигляді. Продукція з білою порошковою фарбою. Ціна ліжка залежить від зазначених розмірів, форми спинки і комплектності конструкції. Сітка по периметру має стандартний розмір 1900 на 800 мм. На додаток виробляються недорогі моделі з габаритами 190см/70см.

При необхідності придбати металеву ліжко в Чернівцях бажано передзвонити або залишити своє повідомлення. Вся продукція доставляється автомобільним транспортом. Для отримання детальної інформації, до Вас можуть передзвонити, якщо залишите ваші координати.

0955237709, 0969722707

Юрій

http://metall-beds.weebly.com/

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Інформакс - оголошення Чернівців та Чернівецької області | Додати оголошення безкоштовно! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Інформакс - оголошення Чернівців та Чернівецької області | Додати оголошення безкоштовно!