ПРОМ АГРО РОСЬ

Номер оголошення 660091

Опис

ПП "ПромАгроРось" є великим постачальником гумотехнічних виробів до сільськогосподарської техніки та промислового обладнання. Ми спеціалізуємося на поставках клинових ременів, поліклінових ременів, транспортерної стрічки, стрічки для жниварок, рукавів, технічної пластини, автомобільної доріжки, роликових ланцюгів, манжет гумоармованих, підшипників, пароніту, асбокартону, рукавів високого тиску. Свій асортимент ми формуємо, виходячи з потреб покупця, тому ми його активно розширюємо. На наших складах завжди можна знайти новинки, діють знижки та спеціальні пропозиції.

Головним принципом роботи нашої фірми є оперативне та якісне задоволення потреб замовника у товарах нашого асортименту. Наявність власного складу, можливість доставки по території України будь-яким зручним для покупця транспортом, великі можливості виконання індивідуальних замовлень, гнучкі умови роботи та конкурентні ціни, зручне розташування дозволяє зробити процес придбання товару комфортним та швидким. Ми раді кожному новому клієнту. У нашій особі ви купуєте надійного партнера на ринку РТІ.

На сайті ми пропонуємо ознайомитись з нашою продукцією та цінами, отримати технічну інформацію, а також прямо на сайті оформити своє замовлення.

Удачі та великих успіхів, Вам, дорогі покупці та просто гості!

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Інформакс - оголошення Білої Церкви та Київської області | Додати оголошення безкоштовно! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Інформакс - оголошення Білої Церкви та Київської області | Додати оголошення безкоштовно!